Beáta, Izolda, Lea
-7 °C
5 °C

Az újpesti drukkerek különbusszal mennek Fradi-meccsre

2013.09.16. 18:27

Csak különbuszokkal utazhatnak majd a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest FC szurkolói vasárnap a Ferencváros elleni mérkőzésre.

Az Újpest honlapjának hétfői beszámolója szerint a 16.30-kor a Puskás Ferenc Stadionban kezdődő meccs előtt 13.30-kor találkoznak a vendégdrukkerek a Szusza Ferenc Stadionnál. Onnan különbuszok viszik majd őket, amelyekre kizárólag érvényes belépő birtokában, az első ajtón lehet majd felszállni.

A járművek több fordulót mennek a két stadion között. A klub felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a buszok állapotáért magánszemélyként mindenki jogi felelőséggel tartozik. Ha valamelyik járműben kár keletkezik, a rendőrök félreállítja a járatot, az elkövető ellen a helyszínen eljárást kezdenek, és a szurkolótársakat sem engedik tovább utazni az intézkedés végéig.

A Puskás Ferenc Stadion területére kizárólag a szervezett utazásban részt vevőket engedik majd be. Azok az újpesti szurkolók, akik külön érkeznek a bejárathoz, érvényes jegy birtokában sem léphetnek majd a mérkőzés helyszínére - hívják fel a figyelmet.