Totti hivatalosan is hosszabbított az AS Romával

2013.09.20. 15:56

Két évvel, 2016-ig meghosszabbította szerződését, így csaknem 40 esztendős koráig marad az AS Románál Francesco Totti, az olasz csapat futballistája. A több mint 500 mérkőzésen pályára lépett középpályás pénteken írta alá az újabb - sajtóinformációk szerint 3,5 millió eurós - szerződését.

"Ezt akarta a klub és én is, köszönöm, hogy tovább hordhatom az egyetlen csapatnak a mezét, amelyet mindig is szerettem" - nyilatkozta a jövő héten 37 éves kapitány, aki elképzelhető, hogy a jövő évi, brazíliai világbajnokságon is szerepel.

"Erre egyelőre nem gondolok, szeretnék a Romával minél jobban teljesíteni, de alkalomadtán rendelkezésre állok a válogatottnál is" - tette hozzá Totti, aki visszavonulása után várhatóan menedzserként dolgozik tovább egyesületénél.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla