A Boavista visszajutott az élvonalba

2014.04.02. 11:58

Visszatérhet a portugál labdarúgó-bajnokság élvonalába a Boavista. A döntést a liga (LPFP) jelentette be, amely egyben arról is határozott, hogy az első osztály csapatainak létszámát 16-ról 18-ra emeli.

A jelenleg zajló sorozat végén csak az utolsó helyezett esik ki automatikusan, miközben a másodosztály első két helyezettje feljebb léphet, a harmadik pedig osztályozót játszik az élvonal utolsó előttijével.

A mezőny a Boavistával egészül ki. A portói klubot 2008-ban sorolták vissza a másodosztályba egy korrupciós ügy miatt. Később fellebbezett és 2013 februárjában sikerrel járt a Portugál Labdarúgó Szövetség (FPF) jogi bizottságánál. Ezt követően született meg egy megállapodás 2013 júniusában az FPF és az LPFP között arról, hogy 18 csapatosra bővülhet az élvonal.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás