Búcsúzik a Hidegkuti Stadion

2014.05.27. 11:11 Módosítva: 2014.05.27. 11:11

Szombaton a Kaposvár elleni bajnoki mérkőzéssel, valamint nagyszabású ünnepséggel búcsúztatja ideiglenesen az MTK labdarúgócsapata otthonát, a Hidegkuti Stadiont.

A klub keddi sajtótájékoztatóján Deutsch Tamás elnök elmondta, az eseményre minden olyan korábbi futballistát meghívtak, aki valaha is viselte a kék-fehérek mezét, ők külön szektorban kapnak majd helyet. A mérkőzés mellett showműsorral és tűzijátékkal is készülnek a szervezők.

Az OTP Bank Liga zárófordulójában sorra kerülő összecsapásra ingyenes lesz a belépés, ugyanakkor a Magyar Labdarúgó Szövetség szabályzatának értelmében regisztrálni kell a mérkőzésre, ezt akár otthon az interneten keresztül, vagy a helyszínen is meg lehet tenni.

A Hidegkuti Stadion bontását a mérkőzést követő hetekben fokozatosan kezdik meg, az új, ötezer férőhelyes létesítmény, amely majd a Sándor Károly Labdarúgó Akadémiának is otthont ad, várhatóan 2016 őszére készül el.

Arról, hogy a kék-fehérek addig hol játsszák hazai mérkőzéseiket, a szurkolók dönthetnek majd, az eddig beérkezett szavazatok alapján a Vasas otthonául szolgáló Illovszky Stadion, illetve a Ferencváros hamarosan elkészülő új arénája lehet.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy Torghelle Sándor, az együttes 42-szeres válogatott támadója két évvel, 2016. június 30-ig meghosszabbította lejáró szerződést. Az eseményen elhangzott, hogy a rutinos futballistára játékospályafutása végeztével is számítanak a klubnál. A 32 éves futballista januárban a Videotontól került a csapathoz, és nagy szerepe volt abba, hogy a gárda kiharcolt a bennmaradást, ugyanis hét gólt szerzett.

A sajtóeseményen a kék-fehérek kilenc futballistája a környezettudatos gondolkodás jegyében hibrid meghajtású autót vehetett át a Toyota Motor Hungary Kft. és az Emil Frey Magyarország Kft. jóvoltából.  • Hírek
  • Bankszámla