Gerzson
-3 °C
2 °C
Tóth Ivett
péntek 02:00
Tóth Ivett
Műkorcsolya

Wengert már az Arsenal egyik tulajdonosa fegyelmezi

2014.11.25. 11:20

Arra kérte Aliser Uszmanov, az Arsenal második legnagyobb részvényese Arsene Wengert, a labdarúgócsapat francia edzőjét, hogy tanuljon a hibáiból.

"Mindenki követhet el hibákat, így ő is. Tisztában vagyok vele, hogy a kor előrehaladtával egyre nehezebb elismerni a hibáinkat" - fogalmazott az üzbég származású orosz üzletember a CNBC amerikai televízióban.

"A csapat rendelkezik a megfelelő potenciállal, de az elkövetett hibák kritikai kiértékelése nem történik meg, noha erre a klubnak szüksége lenne - folytatta a részvények csaknem harminc százalékával rendelkező Uszmanov, aki egyébként a Nemzetközi Vívószövetség elnöke. - Csak akkor tudunk a hibáinkon túllépni, ha elismerjük azokat. Ezt kívánom a klubomnak" - mondta, hozzátéve ugyanakkor, hogy "Arsene Wenger az egyik legjobb edző a világon".

A londoni csapat 1982 óta nem kezdte ilyen rosszul a bajnokságot, 12 forduló után csak a nyolcadik helyen áll, 15 ponttal lemaradva az éllovas Chelsea-től. A 65 éves Wenger 1996 óta irányítja az Arsenalt. (MTI)