Béla
4 °C
15 °C

Ronaldinhót máris kirúghatják új klubjából

2014.12.24. 18:34

Kizárással fenyegetik mexikói klubjában Ronaldinhót, aki szabadságáról nem tért vissza a megbeszélt időpontban.

A Queretaro vezetősége azzal engedte el őt az Egyesült Államokba és Brazíliába, hogy rendezze személyes ügyeit, de már két hete vissza kellett volna térnie csapatához, amely december 8-án elkezdte a felkészülést a bajnokság január 11-én rajtoló zárószakaszára, és több edzőmeccset le is játszott a brazil világbajnok nélkül.

"Ha a jövő héten sem érkezik meg, eldöntjük, mi legyen vele. A felkészülés nagy részét kihagyta, márpedig senki sem kivételezett a klubban" - nyilatkozott Joaquin Beltran sportigazgató.

Arturo Villanueva elnök ehhez annyit fűzött hozzá, hogy ha Ronaldinho nem érkezik meg hamarosan, akkor inkább keres helyette valaki mást.

A 34 éves támadó meglepetést keltett azzal, hogy szeptemberben két idényre a szerény költségvetésű mexikói klubhoz szerződött. A 2002-ben világbajnok futballista az ősszel három gólt szerzett és egy gólpasszt adott a Queretaróban, írja az MTI. 

Korábban játszott a Gremióban, a Paris Saint-Germainben, az FC Barcelonában, az AC Milanban, a Flamengóban és az Atletico Mineiróban.