Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C
Index - In English In English Eng

A Győr rögtön egy pontvesztéssel indult a rögös úton

2015.03.16. 21:12

A Pápa főként veterán kapusa, Szűcs Lajos nagyszerű védéseinek köszönhetően gól nélküli döntetlent ért el a Győr otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén.

A győriek először léptek pályára azóta, hogy a egyesületet tulajdonló Quaestor Csoport egyik cége öncsődöt jelentett. A klub pénteken csődvédelmet kért, az események hatására a csapat főszponzora, az Audi Hungaria Motor Kft. szombaton azonnali hatállyal felbontotta a klubbal kötött együttműködést.

A hazai csapat irányította a játékot, a vendégek főként rögzített szituációkból tudtak veszélyt teremteni a győri kapu előtt. A szünet után már helyzetekben is megmutatkozott a Győr fölénye, de a vendégek kapujában Szűcs Lajos egymás után mutatta be a bravúrokat. A Győr a hajrára teljesen beszorította ellenfelét, de nem tudott túljárni a 41 éves veterán hálóőr eszén.

OTP Bank Liga, 20. forduló:

Győri ETO FC-Lombard Pápa Termál FC 0-0

Győr, ETO Park, 2100 néző, v.: Szabó Zs.

Sárga lap: Pátkai (75.), illetve Nagy T. (52.), Völgyi (64.), Waltner (93.)

Győri ETO FC: Pogacsics - Brdarovski, Lang, Lipták, Ibánez - Windecker, Kamber, Pátkai (Mervó, 79.) - Strestík (Priso, a szünetben), Priskin, Koltai

Lombard Pápa Termál FC: Szűcs - Jagodics, Csizmadia, Bogunovics, Völgyi - Pongrácz (Gál, 91.), Nagy T., Stieber A., Zulevs, Frizoni (Juhász D., 52.) - Seye (Waltner, 87.)