Lenke
14 °C
28 °C

Az MTK-nál sem kell a szurkolói kártya

2015.07.15. 10:31

Magyar Labdarúgó Szövetség elnökségének határozata, mely döntés a klubok hatáskörébe utalta a Szurkolói Kártya kötelező használatának kérdését, az MTK Budapest vezetése a klub álláspontjának kialakítása előtt egyeztetésre hívta az MTK Baráti Kör, az MTK Család és az ultrák képviselőit.

A Domonyai László klubigazgató által vezetett megbeszélésen a szurkolói szervezetek képviselői és a klub között egyetértés alakult ki abban, hogy az MTK Budapest hazai mérkőzésein a 2015/16-os labdarúgó-bajnokságban nem lesz kötelező a Szurkolói Kártya használata, jelent meg a klub honlapján.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a stadionoknál – a Szurkolói Kártya használata nélkül – egy pénztáros, egy óra alatt, hatvan darab jegyet tud kiadni. Így, akik a mérkőzés előtt néhány perccel érkeznek, és nem rendelkeznek Szurkolói Kártyával, nem biztos, hogy a kezdő sípszóra bejutnak a pályára, hiszen adataikat – a személyi igazolványukról másolva – manuálisan kell felvinni a jegyvásárlói online felületre.

Az MTK Szurkolói Kártyák tulajdonosai továbbra is 10% kedvezménnyel vásárolhatnak az MTK Budapest Webshopjában, és a klub előrehaladott tárgyalásokat folytat különböző külső partnerekkel annak érdekében, hogy a Szurkolói Kártyához kapcsolódó kedvezményeket bővítse.