Antal, Antónia
-1 °C
4 °C

Kispest-Győr 0-2

2003.04.05. 21:01
A Kispestnek semmi sem sikerült a Győr ellen, Sasu büntetőt hibázott, a vendégek akár több góllal is nyerhettek volna. A Győr a hatba került, a Kispest kieső helyen maradt.
A Győr számára igen nagy volt a tét, hiszen amennyiben nyerni tudnak Kispesten, és a Siófok-ZTE meccs is kedvezően alakul számukra, akkor bejuthatnak az eső hat közé. Varga Zoltán irányításával azonban az együttes idén még nem nyert, így nem is tűnt olyan könnyűnek a feladat, még akkor sem, ha a korántsem acélos Kispest volt a Rába-partiak ellenfele.

A hazai csapat aztán meg sem tudta nehezíteni a vendégek dolgát, hiszen a védelem igen gyenge napot fogott ki. Tíz perc után egy szögletre Kartelo ugorhatott fel fejelni üresen a bámészkodó védők között, és Tóth tehetetlen volt a fejessel szemben.

Tíz perc sem telt el, amikor Bajevski lépett ki a védők közül, elvitte a labdát a kapus mellett, de a kapu helyett az oldalhálóba passzolt.

A Győr megerőltetés nélkül vezethette a támadásait, de rendre ki is hagyta azokat. A térfélcserét követően Hrutka szabadrúgása okozott veszélyt, majd újabb gólét ért el a vendégcsapat. Böjte fantasztikus szólója után, miután kicselezte a fél hazai védelmet Bajevski elé játszott, akinek nem volt nehéz dolga hat méterről a kapuba lőni. Ezek után Baumgartner percei következtek, de kétszer is hibázott nagy helyzetben.

A Kispestnek semmi sem sikerült, a hajrában is el volt átkozva, hiszen a korábban kapufát lövő Sasu büntetőt hibázott - Torghellét buktatták -, majd a szöglet után fejesét Sebők elképesztő bravúrral védte.

15%

Náray Tamás Zarah

4999 Ft
4250 Ft
15%

Jo Nesbo Szomjúság

3980 Ft
3383 Ft