Géza
-12 °C
-4 °C

Újpest-Győr 3-1

2003.05.14. 20:20
Sarlós Andrással harmadik meccsét - először hazai környezetben - is megnyerte az Újpest. Csak a gólarány volt kérdéses, mert a Győr nem volt egy súlycsoportban a lilákkal.
Két gyors újpesti helyzettel kezdődött a meccs, az elsőt Horváth hagyta ki, a másodikat Simek. Előbbi egy kapusról kipattanó labdát bombázott fölé, míg a múlt héten eredményes középpályás lövését nagy bravúrral védte Sebők.

Rósa lövésénél is a helyén volt a kapus, a félidő hajrájában viszont már ő sem tudott menteni. Rósa, Kovács és Horváth volt a labda útja, és végül utóbbi három méterről góllal fejezte be az akciót.

A térfélcsere után Rósa ismét nagyszerűen futott el a jobb oldalon, beadására Horváth jó ütemben érkezett, és tíz méterről a kapuba belsőzte a labdát. Négy perc múlva váratlanul gólt szerzett a Győr, Németh beadását Bajevski előrevetődve értékesítette.

A vendégeket nem hozta fel a szépítő gól, mi több: újabbat kaptak. Rósa szabadrúgása után Szélesi jó tíz méterről csúsztatott kapura, és a kapufáról a labda a gólvonal mögé pattant. Csak a gólarány volt kérdéses.