Zoltán
-5 °C
9 °C

Videoton-Kispest 1-2

2003.05.14. 20:26
Nagy lépést tett a bennmaradás felé a Kispest, miután Sasu duplájának köszönhetően öt perc alatt fordítottak. A Videoton másodszor is kikapott a Kispest ellen a rájátszásban.
Az első helyzet a Vidi előtt adódott, amikor a nyolcadik percben Dvéri szöglete után Korsós került lövőhelyzetbe, de a Salzburgból hazatért támadó négy méterről fölélőtt.

A félidő felénél Tóth Balázs három csel után huszonkét méterről lövésre szánta el magát, és a labda a jobb sarokba vágódott. Két percig sem örülhettek azonban a fehérváriak, mert Bárányos szögletét Sasu az ötösről a kapuba bólintotta.

A hazai csapatot némiképp megfogta a gól, mert öt perc múlva kaptak még egyet. Hercegfalvi húzott el a jobb oldalon, beadását ismét Sasu passzolta a kapuba. A fordulás előtt Földes hagyott ki még egy lehetőséget.

A második játékrészben Sasu megszerezhette volna harmadik gólját, de fejese fölészállt. A másik oldalon Tóth Norbert lövése a kapufát súrolva ment fölé, majd kevéssel a vége előtt Vochin került ziccerbe, nyolc méterről fejelhetett, de a kapufáról kipattant a labda.