Jolán
2 °C
4 °C

Igazságos döntetlen

2003.09.13. 21:18
Az első 45 percben csak elvétve forogtak veszélyben a kapuk, a kiegyenlített küzdelemben egy nagy gólszerzési lehetőség adódott, de Illés lövése után a Haladást kisegítette a szerencse. Szünet után némileg megélénkült az iram, a kapuk sem maradtak érintetlenek, s végül igazságos pontosztozkodással zárult a találkozó.
12. perc: Zavadszky kényszerítőzött Illéssel, a kék-fehérek irányítója lendületesen netürt két védő között, majd elnyesett a kifutó Balogh mellett, de labda centikkel a bal kapufa mellé gurult.

51. perc: Füzi Á. bal oldali beadását Szűcs fejelte Silva elé, aki megtolta a labdát és két méterről a vetődő Balogh mellett a hálóba továbbított (0-1).

66. perc: Somfalvi adott jobbról középre, az ötösről Tüske fejelt előrevetődve kapura, Végh elsőre bravúrral védeni tudott, de a csatár másodszorra - félig fekve - a léc alá lőtt (1-1).

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?