Magdolna
18 °C
27 °C

Eldőlt az első félidőben

2003.09.13. 12:47
Megérdemelten mentek pihenőre kétgólos előnnyel a siófokiak, hiszen a vendégeknek az első félidőben szinte helyzetet sem sikerült kialakítani. Mindkét csapat játékát nehezítette az erős szél. A második félidőben sem változott a játék képe, a siófokiak domináltak, a Békéscsaba továbbra sem tudott lehetőségeket kidolgozni, így nem forgott veszélyben a hazaiak sikere.
13. perc: A tizenhatos bal sarkától néhány lépésre jutott szabadrúgáshoz a Siófok, Vörös végezte el a pontrúgást, lövése keresztbe ment volna a kapu előtt, de Bujáki olyan szerencsétlenül ért a labdához, hogy az a bal kapufáról a hálóba pattant (1-0).

45. perc: Bal oldali beadás után Sitku fordult le védőjéről, majd éles szögből kapura lőtt, a labda Simunicról a kapu elé érkező Mészáros N. elé pattant, aki az üres kapuba rúgta a labdát (2-0).

70. perc: Vörös végzett el szabadrúgást a vendégek térfelének közepén, lövése megpattant a sorfalon és alig kerülte el a bal alsó sarkot.

90. perc: Sitku passzával Vörös lépett be a balösszekötő helyén a 16-oson belülre, már csak a kifutó Simuniccsal állt szemben, aki védte a csatár lövését.