Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Eldőlt az első félidőben

2003.09.13. 12:47
Megérdemelten mentek pihenőre kétgólos előnnyel a siófokiak, hiszen a vendégeknek az első félidőben szinte helyzetet sem sikerült kialakítani. Mindkét csapat játékát nehezítette az erős szél. A második félidőben sem változott a játék képe, a siófokiak domináltak, a Békéscsaba továbbra sem tudott lehetőségeket kidolgozni, így nem forgott veszélyben a hazaiak sikere.
13. perc: A tizenhatos bal sarkától néhány lépésre jutott szabadrúgáshoz a Siófok, Vörös végezte el a pontrúgást, lövése keresztbe ment volna a kapu előtt, de Bujáki olyan szerencsétlenül ért a labdához, hogy az a bal kapufáról a hálóba pattant (1-0).

45. perc: Bal oldali beadás után Sitku fordult le védőjéről, majd éles szögből kapura lőtt, a labda Simunicról a kapu elé érkező Mészáros N. elé pattant, aki az üres kapuba rúgta a labdát (2-0).

70. perc: Vörös végzett el szabadrúgást a vendégek térfelének közepén, lövése megpattant a sorfalon és alig kerülte el a bal alsó sarkot.

90. perc: Sitku passzával Vörös lépett be a balösszekötő helyén a 16-oson belülre, már csak a kifutó Simuniccsal állt szemben, aki védte a csatár lövését.