Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Zalaegerszeg -Ferencváros 1-2

2003.09.20. 21:19
A Ferencváros rögtön a találkozó elején előnybe került, melyet a hazaiak még a félidő előtt egalizáltak. A fordulás után a zöld-fehérek egy gyors kontrával megszerezték a győzelmet érő találatot.
Bő tízpercnyi játék után Vincze Ottó adta el a labdát a félpálya közepén, a vendégek gyorsan indították az "új szerzemény" Tökölit, aki lefordult a késlekedő Molnárról és 12 m-ről a bal alsó sarokba lőtt. A 20. percben Vincze Ottó lőtt kapufája után, a kipattanó labdát Ljubojevics lőtte a hálóba, a játékvezető azonban les címén érvénytelenítette a találatot.

Két perccel később Tököli léphetett ki és a hazai nézők hiába ugrottak fel egyszerre lest kiáltva Szabó játékvezető továbbengedte a támadást. A válogatott támadó azonban fölé emelte az "ajándék lehetőséget". A félidő végére kissé elszabadultak az indulatok, melyet több sárga lap is jól jelzett.

A 44. percben Ljubojevics kicselezte Zováthot, aki "bosszúból" felrúgta a hazai középpályást. Ám mivel ezt saját tizenhatosán belül tette, büntető járt érte. A tizenegyest Radu Sabo a bal alsó sarokba lőtte.

A második félidőben a hazaiak gyors támadásaikkal többször is eljutottak a Fradi tizenhatosára, de komoly helyzetet nem sikerült kialakítani Szűcs kapuja előtt. A 68. percben egy rossz hazai szabadrúgást követően ismét remekül kontrázott az FTC, Gera nagyszerű labdát adott Leandro elé, aki a kifutó Bardi mellet 12 m-ről a hosszú sarokba lőtt.

A Ferencváros gyorsan megszerezte a vezetést, ez megzavarta a hazaiakat, s a fővárosiak egy darabig irányították a játékot. Egy meg nem adott ZTE-találatot követően azonban a hazaiak kerültek fölénybe, s a félidő hajrájában végül megérdemelten egyenlítettek. A szünet után mindkét oldalon bőven adódtak helyzetek, a vendégek ebből egyet kihasználtak, és elvitték a 3 pontot.