Olivér
4 °C
8 °C

Haladás-Sopron 0-0

2003.09.29. 16:01
A Sopron két veresége után mindenképpen pontot akart szerezni Szombathelyen. A terv sikerült is, kis szerencsével, akár nyerhetett is volna Pintér csapata.
Alacsony színvonalú mérkőzést hozott a két csapat összecsapása, ezt a tényt erősíti, hogy az első kapuralövésre negyven percet kellett várni. Akkor Tóth Péter unta meg a tétlenséget, de labdája mellészállt. Még a szünet előtt Pető Zoltán lövése okozott veszélyt, de nem akkorát, hogy gólnak tapsolhasson a közönség.

A térfélcsere után három perccel Horváth veszélyeztetett, labdája a kapufát érintve hagyta el a játékteret. Még egy kapufát ért el a Sopron, igaz azt Szabó Zoltánnak köszönhetik, aki olyan szerencsétlenül ért a labdához, hogy kis híján góllal ajándékozta meg a vendégeket. Tóth labdájába nyúlt bele szerencsétlenül, de a felső léc mentett.

A Sopron a második félidőben fölénybe került, de nem érdemelt győzelmet.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?