Krisztina
18 °C
24 °C

Debrecen - Ferencváros 5-0 (3-0)

2003.10.06. 09:34
Az első perctől kezdve harcosan és pontosan futballozó hazai csapat már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát. A második játékrészben tovább folytatódott a debreceni örömfoci a szétesett Ferencváros ellen, a minden csapatrészében jobb Loki ilyen arányban is megérdemelten győzött.
11. perc: Sándor indult meg két remek csellel, majd a bal oldalt felfutó Halmosihoz passzolt. A szélső beívelését Szűcs tenyerelte tovább, éppen a hosszú oldalon érkező Dombi elé, aki tíz méterről kilőtte a hosszú sarkot (1-0).

16. perc: hazai akció végén Sándor lőtt kapura, a labdába Bajzát ért bele, ám hiába került róla a kapuba, a játékvezető les miatt szabadrúgást ítélt a Ferencvárosnak.

37. perc: Kiss Z. jobb oldali beadását Bajzát fejelte rá öt méterről, Szűcs még hárított, de érkezett Halmosi, aki közelről a léc alá lőtt (2-0).

43. perc: Szatmári jobb oldali szögletét Szekeres nyolc méterről fejelte a bal sarokba (3-0).

67. perc: Szatmári ívelt a félpályáról Madar elé, aki a tizenhatoson belül levette a labdát, majd Szűcs mellett a bal sarokba továbbított (4-0).

72. perc: Sándor jobb oldali beadását Sumudica fejelte közelről a kapuba (5-0).

Szentes Lázár (DVSC): Mindenképpen győzni akartunk, igaz, egy apró győzelemnek is örültünk volna. Természetesen így sokkal szebb lett a mai meccs, ám hozzá kell tennem, hogy ma minden bejött játékosaimnak. A siker mellett tudni kell, hogy lesznek nehezebb napjaink is, és akkor is nyernünk kell majd. Ma bebizonyosodott: nagy előny, hogy ilyen bő kerettel dolgozhatok.

Garami József (FTC): Akik ma lehetőséget kaptak, nem tudták betölteni a sérültek által keletkezett űrt. A korán bekapott szerencsétlen gól megzavarta a csapatomat, és később már nem tudtunk újítani. Gyengén játszottunk, megérdemelten nyert a Debrecen.