Bernadett
-2 °C
4 °C
Kékesi Márton
ma 02:15
Kékesi Márton
Alpesi sí

Debrecen-Győr 1-0

2003.10.29. 12:44
Éger tizenegyese döntötte el a meccset, a Győr egy félidőnyi előnyt adott a Lokinak. Kiprich csapata zsinórban harmadik meccsén nem lőtt gólt.
Meglehetősen unalmasra sikeredett az első félidő, mivel az elmúlt két fordulóban gólképtelennek bizonyult Győr ezúttal sem igazán törődött a támadásokkal. A Loki pedig csak a félidő utolsó percében jutott vezetéshez. Akkor Geri rossz ütemben szerelte kitörő Dombit, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt. A büntetőt Éger vágta a kapuba.

A fordulás után sokkal élvezhetőbb volt a játék, a Győr is támadott, a Debrecen pedig kedvenc játékát, a kontrát alkalmazhatta. Voltak is helyzetek szép számmal. Az elsőt a győri Németh Norbert hagyta ki, aztán jöttek a hazaiak. Sumudica rossz megoldást választott, pedig Sebőkkel szemben állt. Szekeres szép fejese ugyancsak a győri portás kezében halt el, Nikolov ugyanakkor az oldalhálóba lőtt.

A Debrecen aztán érthetetlenül visszavett a tempóból, a Győr meg is érezte a lehetőséget, de a legnagyobb helyzetet, öt perccel a lefújás előtt Kartelo elhibázta. Egy jobboldali beívelés után a horvát játékos centikkel melléfejelt.