Zita, Mariann
8 °C
21 °C

Zalaegerszeg-Győr 2-0

2004.03.20. 20:39
Magabiztosan verte a ZTE az igen mérsékelt teljesítményt nyújtó Győrt, ám első idei győzelme ellenére sem került el az utolsó helyről.
Nagy rohamokkal kezdett a tavasszal még gólképtelen egerszegi csapat, csak idő kérdése volt, hogy mikor szerzik meg a vezetést. Sebők fejese a második percben a kapufán csattant, majd Gyánó és Egressy lövésénél akadt munkája a vendégek kapusának. A huszadik percben érett góllá a hazaiak fölénye. Akkor Sebők Józsefet buktatta a tizenhatoson belül Horváth, a megítélt büntetőt Sebők Vilmos értékesítette.

Támadásban maradt a ZTE, de újabb gólt a félidő végéig már nem sikerült elérnie. Gyánónak ugyanis még az üres kapuba sem sikerült belőnie a labdát. A fordulás után azonban javított az egykori Vasas-csatár, és szépségdíjas találatot ért el. Tizenkét méterről ollózva, hanyatt vetődve juttatta a kapuba a labdát.

A Győr ezek után sem találta a játék ritmusát, igaz Varga kétszer is helyzetbe került. A hajrában újabb gólokat lőhetett volna a ZTE, de Sebők helyzeteinél a találkozó harmadik Sebőkje, a győriek kapusa rendre tisztázott.