József, Bánk
-7 °C
0 °C

Videoton-Pécs 3-3

2004.04.17. 21:46
A hazaiak végig aktívabbak, kezdeményezőbbek voltak, de nem bírtak Kerekessel, aki mesterhármasával pontot mentett csapatának.
Nem tartott sokáig a csapatok "ismerkedése", hiszen tíz perc elteltével már 1-1 volt az állás. A 9. percben a vendég pécsiek Fehér beadása után Kerekes fejesével kerültek előnybe. Szinte azonnal egyenlítettek a hazaiak, Dvéri passzát Medved estében lőtte a pécsi kapuba. A folytatásban inkább egymással foglalkoztak a játékosok, a futball helyett, így nem volt meglepő, hogy a játékvezető húsz perc alatt öt sárga lapot is kiosztott.

A félidő hajrájában aztán már a hazaiak vezettek. Dvéri negyven méteres átadását Fehér fejelte a kapuba. A második negyvenöt perc elején ismét Kerekes villant, és Erős beívelését fejelte Pantic és Ristic közül a kapunak háttal a bal sarokba.

A gólpárbaj nem maradt abba, hiszen a 62. percben Tóth Balázs révén ismét a Videotonnál volt az előny, melyet "természetesen" Kerekes egalizált három perccel később. A rossz talajú pályán hiába voltak aktívabbak a hazaiak, a pécsiek Kerekes mesterhármasának köszönhetően ponttal távozhattak.