Lázár, Olimpia
-2 °C
3 °C

Videoton-Békéscsaba 1-3

2004.05.08. 21:43
A tartalékos Videotonnak esélyt sem hagyott a Békéscsaba, és simán nyert idegenben is.
I. félidő:
11. perc: Kovács B. visszagurított labdáját Vincze Z. 10 m-ről lőtte jobb lábbal a bal felső sarokra, Tudor bravúrral ütötte szögletre a labdát.

14. perc: Kovács B. átadásával Szeverényi lépett ki, a kimozduló Tudor mellett elrúgta a labdát, de Ristic az utolsó pillanatban a gólvonal elől kirúgta a labdát.

31. perc: Vincze jobboldali szögletét Valentényi középről, 8 m-ről fejelte a léc alá (0-1).

II. félidő:

52. perc: szabadrúgáshoz jutott a Videoton a békéscsabai kaputól 24 m-re. Magasföldi jobblábas remek lövése a sorfalon megpattant, de aztán a lécről kifelé pattant.

60. perc: Grujic remekül indította a résbe futó Javrujant, aki a kimozduló Tudor mellett 10 m-ről a kapu jobb oldalába lőtt (0-2).

78. perc: Vincze Z. jobboldali belőtt labdáját Javrujan megcsúsztatta, s a labda a kapu jobb oldalában kötött ki (0-3).

82. perc: Magasföldi jobboldali szögletét Koller a jobboldali kapufára lőtte, a középre pattanó labdát Pantic 1 méterről kotorta a hálóba (1-3).

A székesfehérváriaknál a sok sérült és eltiltott játékos mellett szombatra a csapatkapitány, Dvéri Zsolt is belázasodott. A tartalékos Videoton ennek ellenére nagy akarattal játszott, de a Békéscsabának az első játékrészben több gólszerzési lehetősége volt. Ha a helyzeteit jobban kihasználja, akkor a szünetben nagyobb arányban is vezethetett volna. A hazai együttes nem tudott felnőni a feladathoz, és a vendégek ezen az estén minden tekintetben jobbnak bizonyultak nála.