Gertrúd, Patrik
2 °C
5 °C

Győr-Haladás 3-2

2004.05.15. 21:45
A gyenge színvonalú találkozón hiába bírtokolta többet a labdát a vendég együttes, a hazai csapat jobban használta ki helyzeteit.
Említésre méltó esemény nélkül telt el az első félóra, így meglepetésként hatott, hogy szinte a semmiből gólt szerzet a Győr. A 34. percben Peric jobb oldali beadása után Kartelo 8 m-ről fejelt a kapu jobb oldalába. A gól úgy megzeverte a vendégeket, hogy két perc múlva kaptak mégegyet. Peric Vargával játszott össze, majd a visszakapott labdát a hálóba lőtte.

Amilyen váratlan volt a hazai vezetés, legalább olyan hirtelen jött a vasiak szépítő gólja. A 43. percben Somfalvi-Schimmer-Somfalvi kényszerítőzés után utóbbi 15 méterről lőtte ki a kapu bal oldalát. A második félidő talán még azelsőnél is unalmasabbnak indult, aztán negyedórával a vége előtt egyenlített a Haladás. Schimmer második gólpasszát adta, azúttal Róthnak, aki nyolc méterről Sebők mellett lőtt a hálóba.

A 80. percben Kartelo 20 m-es lövése Balogh "páncélmellényéről" kipattant, érkezett Nicsenko, aki közelről a hálóba lőtt. A roppant alacsony színvonalú mérkőzésen hiába bírtokolta többet a labdát a vendég együttes, a hazai csapat jobban használta ki helyzeteit. A Haladás vereségével már biztos, hogy az utolsó két hely valamelyikén végez, így osztályozóra kényszerül.