Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Varga Viktória három érmet nyert a súlyemelő Európa-bajnokságon

MTI
2002.04.26. 21:02
Varga Viktória 15 kg-ot javítva a plusz 75 kilós súlycsoport országos csúcsán összetettben ezüstérmes lett a törökországi Antalyában zajló súlyemelő Európa-bajnokságon. Ugyancsak második helyen végzett lökésben, szakításban pedig bronzérmet vehetett át.

Először, szakításban 120 kg-ra javította a rekordot, majd a második fogásnemben káprázatos teljesítménnyel egészen 155 kg-ig jutott, s csak nehezebb testsúlya miatt maradt le az aranyéremről.

- Nagyon boldog vagyok, mert bár a verseny előtt azt terveztem, hogy megjavítom az országos rekordokat, azért arra nem gondoltam, hogy ennyivel múlom felül saját csúcsaimat - nyilatkozott a verseny után az MTI-nek a kisbéri versenyző. - Ha az Európa-bajnokság előtt két héttel nem kapok mandulagyulladást, akkor még többre lettem volna képes, de így is elégedett vagyok, hiszen remek ellenfelek között sikerült megszereznem az összetettbeli második helyet.