Erik, Alexandra
EUR 383,43 Ft
USD 365,11 Ft
9 °C
23 °C

Macedónia ellen játszik Eb-selejtezőt férfi kézilabda válogatottunk

MTI
2003.02.02. 16:09
Skaliczki László szövetségi kapitány az MTI-nek úgy nyilatkozott: csapata kaphatott volna könnyebb és nehezebb ellenfelet egyaránt, így nincs különösebb oka a panaszra.

Az már a vasárnapi, lisszaboni sorsolás előtt eldőlt, hogy a gárda az első mérkőzést június 14-én vagy 15-én idegenben, az egy héttel később esedékes visszavágót pedig hazai környezetben játssza.

A kontinensviadalnak 2004. január 22. és február elseje között Szlovénia ad otthont. Itt lehet utoljára megszerezni az athéni olimpiai indulási jogot. Az az együttes jut kvótához, amely a legelőkelőbb helyen végez, és nem került be a vasárnap zárult portugáliai világbajnokságon az első hét helyezett közé.

Az Eb-selejtezők párosítása:
Macedónia-Magyarország
Bosznia-Hercegovina - Csehország
Izrael-Ukrajna
Fehéroroszország-Horvátország
Ausztria-Lengyelország
Finnország-Jugoszlávia
Litvánia-Spanyolország
Görögország-Franciaország
Törökország-Svájc
Norvégia-Portugália
A párharcok győztesei vehetnek részt a kontinensviadalon.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek