Erik, Alexandra
EUR 383,25 Ft
USD 365,04 Ft
9 °C
23 °C

Bábukat égettek a dühös szurkolók

MTI
2003.02.17. 13:12
Az utcákra vonulva tüntettek az indiai szurkolók a krikett-válogatott gyenge világbajnoki szereplése miatt. Calcuttában például a tömeg egy, a csapatkapitány Saurav Gangulyt megszemélyesítő szalmabábut gyújtott fel.

A dühöt az váltotta ki, hogy a csapat nagyon kevés pontot szerzett a nem túl erős holland együttessel szemben, majd vereséget szenvedett az ausztrálok elleni rangadón.

- Egész India nevében mondhatom, hogy nagyon haragszunk a játékosokra - mondta a tüntetés egyik főszervezője. - Húsz éve voltunk világbajnokok, s a mostani együttes újra győzhetett volna.

A dél-afrikai központú vb egyik fő esélyesének tartott indiaiak gyenge produkcióját Bombayben a legnagyobb sztárok - Ganguly, Sachin Tendulkar és Virender Sehwag - posztereinek elégetésével kritizálta a tömeg, több játékos lakóhelyét pedig a rendőrség védte meg a támadásoktól. Allahabadban ez nem sikerült: a felbőszült emberek fekete festékkel és olajjal kenték össze Mohammad Kaif házát.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek