Botond, Mózes
EUR 386,41 Ft
USD 371,38 Ft
14 °C
29 °C

Bojkottálja a sajtót a belga világklasszis

MTI
2003.02.25. 09:33
Leo Clijsters, a női teniszezők világranglistájának 3. helyén álló Kim Clijsters édesapja bejelentette, hogy lányával együtt bojkottálni fogják azokat a sajtóorgánumokat, amelyek a közelmúltban rágalomhadjáratot folytattak ellenük.
A Belgiumban 1988-ban az év legjobb futballistájának választott édesapa ugyanakkor nem kívánta nyilvánosságra hozni, hogy mely újságok, tv-k vagy rádiók kerültek a "feketelistára".
- Nem akarok erről beszélni. A jövőben azokkal nem állunk szóba, akik butaságokat, kitalált történeteket terjesztenek rólunk - mondta.
Leo Clijsters annyit azonban elárult, hogy az ügy hátterében az a - szerinte - meg nem történt kijelentés áll, amelyet Patrick Dewael, Flandria tartomány vezetője tett. Több újságban megjelent, hogy a Clijsters család lakóhelyéül is szolgáló terület irányítója állítólag azt ígérte: módosítják az adótörvényeket, ezzel akadályozva meg a játékos arra vonatkozó tervét, hogy Ausztráliába költözzön

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla