Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Bodrogi második a Párizs-Brüsszel-versenyen

MTI
2003.09.13. 21:22
Remek versenyzéssel a második helyen végzett Bodrogi László a 83. Párizs-Brüsszel kerékpáros viadalon. A győzelmet a luxemburgi Kim Kirchen szerezte meg.

Az erős mezőny mintegy száz tagjának már 110 km után véget ért a küzdelem, a szervezők ugyanis úgy ítélték meg, hogy túlságosan nagy, 13 perces hátrányt szedtek össze az élen haladó 36 fős bollyal szemben. A kizártak között volt az ausztrál Robbie McEwen, az olasz Michele Bartoli és a belga Johan Museeuw, valamint Peter Van Petegem.

Ezzel együtt maradt még klasszis a mezőnyben, így például továbbra is ott tekert az olasz Paolo Bettini, a lett Roman Vainstens illetve a spanyol Oscar Freire.

Mintegy húsz kilométerrel a cél előtt egy tíz főből álló csoport szökött meg, majd az utolsó kilométereken a QuickStep-Davitamon magyar versenyzője - két társával, a luxemburgi Kim Kirchennel és a francia Maryan Haryval együtt - váltott sikeresen iramot. Közöttük a sprintbefutó döntött.

Eredmények (223 km):

1. Kim Kirchen (luxemburgi, Fassa Bortolo) 5:21:50 óra
2. Bodrogi László (QuickStep-Davitamon) 1 másodperc hátrány
3. Maryan Hary (francia, La Boulangčre) 4 mp. h.