Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szuper két gólt kapott St. Louisban

MTI
2003.09.16. 15:33
A St. Louis Blues jégkorongcsapatának "házibajnokságán" bemutatkozott az észak-amerikai profiligában (NHL) szereplő klub új szerzeménye, Szuper Levente.
A 23 éves kapus a "Piros" együttesben védett a "Kékek" elleni csatában. A találkozó 2-2-vel zárult, és mind a két gólt az utolsó harmadban pályára lépő Szuper kapta.
A válogatott játékos többek között olyan világsztárral szerepel azonos gárdában, mint az olimpiai bajnok, 2000-ben az legjobb NHL-es hokisnak választott Chris Pronger.
Az amerikai klub alkalmazottjait négy részre osztották, s mindegyik alakulatban két kapus, 5-6 hátvéd és 10 csatár szerepel.
A házitorna első napi küzdelmeit is több mint 10 ezer néző tekintette meg, a jegyárak 15 és 125 dollár között mozogtak. A bevételt jótékonysági célra fordítják.