Kellemetlen Vasas-döntetlen a póló BL-ben

MTI
2004.02.14. 22:35
Nem hozott győzelmet a szombati nap férfi vízilabdacsapatainknak: míg a Vasas itthon vesztett pontot, a BVSC franciaországi döntetlenje bravúrnak számít.

Kellemetlen meglepetést okozva győzelem helyett csak 8-8-as döntetlenre végzett a Vasas férfi vízilabdacsapata a görög Olympiakosz Pireusz ellen a Komjádi uszodában az Euroliga B-csoportjának szombati budapesti összecsapásán. A másfél éve még a pireuszi együttes kispadján ülő Kásás Zoltán ezúttal a Vasast dirigálta, ám legénysége majdnem cserben hagyta, s ha nincs a fergeteges hajrá, valódi kudarc lett volna az egykori csapata elleni budapesti találkozó vége. Így legalább az egyik pontot idehaza tartotta az angyalföldi alakulat.

A kotori csúfos kudarc, majd a Mladost Zagreb elleni budapesti bravúr után harmadik csoportmérkőzésén, szombat este Nizzában döntetlent játszott a BVSC a férfi vízilabdázók Euroligájának C-csoportjában. A hazai együttes 6-4-re és 7-5-re is vezetett, de Gerendás György csapata bírta jobban a hajrát. A BVSC a következő fordulóban, február 29-én a Mladost Zagreb vendége lesz.

Férfi vízilabda Euroliga, 3. forduló
B-csoport
Vasas-Plaket-Euroleasing - Olympiakosz Pireusz (görög) 8-8 (2-2, 1-3, 2-3, 3-0)
A magyar góldobók: Madaras 3, Steinmetz Á. 2, Vindisch, Varga T., Varga D.
C-csoport
Olympic Nice (francia) - BVSC-Brendon 7-7 (2-2, 3-1, 2-2, 0-2)
A magyar góllövők: Varjas, Nyéki 2-2, Kis G., Czigány, Decker