A Toyota tagadja Ralf Schumacher szerződtetését

MTI
2004.04.10. 17:04
A Toyota tagadja azt a német lapértesülést, amely szerint Ralf Schumacher, a Forma-1-es Williams-BMW pilótája három évre a csapathoz szerződik.
- Egyértelműen cáfoljuk az információt. Senkivel sem kötöttünk még szerződést, igaz több pilótával, köztük Ralf Schumacherrel vettük fel a kapcsolatot - jelentette ki Andrea Ficarelli, a német-japán istálló szóvivője.
A müncheni "TZ" szombaton megjelent számában azt írta, hogy a német sztár az első évben 15, a másodikban 18, a harmadikban pedig 20 millió eurót kap, s külön jutalmazzák, amennyiben világbajnokságot nyer.
A bulvárlap szerint Ralf Schumacher az első számú pilóta lenne a csapatban, amely jelenleg a francia Olivier Panist és a brazil Cristiano de Mattát foglalkoztatja.
Másfél hete az Auto, motor und sport és a Bild azt írta, hogy a Toyota öt évre 100 millió dollárt fizetne a hatszoros világbajnok Michael Schumacher öccsének, ám ezt az összes érintett cáfolta.
Ralf és jogi képviselője hónapok óta tárgyal a Williams-BMW-vel a szerződéshosszabbításról, de mindeddig nem jutottak egyezségre.