Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Női kézilabda: sima győzelem a svédek ellen

MTI
2004.07.15. 22:15
Az athéni olimpiára készülő magyar női kézilabda-válogatott Debrecenben barátságos mérkőzésen biztos győzelmet aratott Svédország felett. Farkas Ágnes, akit klubja, a dán Aalborg késve engedett el a magyar kerethez, fél órával a kezdés előtt érkezett meg Debrecenbe és így - Tóth, Sirina és Kirsner mellett - pihenőt kapott.

A vendégek csak 4-4-ig voltak egyenrangú ellenfelek, ezt követően a remekül irányító Görbicz, valamint Ferling és Nagy révén fokozatosan elhúztak a hazaiak. A második félidő elején Arfwidsson vezérletével 23-21-re felzárkóztak a skandinávok, de a közönség által támogatott magyar válogatott új erőre kapott, s szép játékot produkálva a folytatásban már nem hibázott.

A két csapat pénteken 18 órakor Nyíradonyban újra megmérkőzik. A találkozó után jelöli ki Mocsai Lajos szövetségi kapitány az Athénba utazó 15 főt, valamint a tartalékokat.

Magyarország-Svédország 32-24 (17-11)
góldobók: Görbicz 7, Nagy 6, Ferling 4/2, Bohus, Pigniczki, Kindl, Lovász, Balogh 2-2, Szűcs 2/1, Mehlmann, Siti, Kulcsár 1-1, illetve Arfwidsson 10/6, Lagerström 5/1, Flognman 3, H. Andersson, Kölsberg 2-2, Boson, Enström 1-1