Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megvan Kótai következő ellenfele

MTI
2004.07.20. 11:23
A korábbi információktól eltérően Kótai Mihály, a Boksz Világalapítvány (WBF) nagyváltósúlyú világbajnoka nagy valószínűséggel nem a török származású Türgay Üzün, hanem a Trinidad és Tobagó-i Floyd Trumpet ellen lép kötelek közé szombaton.

A profibox.hu internetes szaklap szerint egyelőre nem ismert, hogy miért került sor a cserére, annyit azonban tudni lehet, hogy a 30 éves normál alapállású bokszoló hazája váltósúlyú bajnoka, és a frankfurti gálán először lép ringbe Európában. Profi pályafutása során tizenkétszer győzött (ebből hat k.o.), háromszor kapott ki, egyszer pedig döntetlent ért el.

Kótai április 10-én védte meg utoljára övét azzal, hogy Manchesterben kiütötte az ír Derek Roche-ot. Huszonkilenc eddigi profi mérkőzéséből mindössze egyet veszített el, sikerei közül pedig 14 ért véget idő előtt.

A magyar bokszoló menedzsmentje hivatalosan még nem erősítette meg az ellenfélcserét. Erre várhatóan szerdán kerül majd sor.