Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elégedetlen Ullrichkal a főnöke

MTI
2004.07.24. 15:22
Saját csapatfőnöke bírálta a nyilvánosság előtt Jan Ullrichot, a francia kerékpáros körversenyen, a Tour de France-on jelenleg a negyedik helyen álló, 1997-ben győztes német klasszist.

"A tehetség önmagában nem elég. Ha hozzáadjuk Erik Zabel profizmusát, akkor kapunk egy Eddy Merckx szintű zsenit. Janból azonban hiányzik a vadászösztön" - mondta Walter Godefroot, a T-Moblie menedzsere a L'Equipe címú francia újságnak.

A 30 éves olimpiai bajnok idei gyengébb szereplését sokan annak tulajdonítják, hogy az istállón belül nem egyértelműek az erőviszonyok. A belga csapatfőnök szakmailag és személyesen sem érintkezik Rudy Pevenage-zsal, Ullrich tanácsadójával, aki korábban a sztár 2002-es eligazolásakor szintén távozott a bonniaktól. A kerekes azonban tavaly azzal a feltétellel tért vissza, hogy szerelő bátyja, Stefan és fizioterapeutája mellett Pevenage is vele jön.