Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új támogatót talált a magyar hokibajnok

Index
2004.09.02. 17:57
Az egyre több sikert magáénak mondható magyar jégkorongsport újabb támogatót nyert meg magának: 2004 szeptemberétől az Alba Volán-FeVita csapatát támogatja a hazai mobiltávközlési piac meghatározó szereplője, a Pannon GSM.

A társaság az utóbbi időszakban már több alkalommal áldozott a Magyar Jégkorong Szövetség céljainak elérésére, így hozzájárult a világbajnok Kanada magyarországi vendégül látásának költségeihez, támogatta az idén tavasszal hazánkban rendezett ifjúsági világbajnokságot és a jégkorong-válogatott több más fellépését is.

A Magyar Jégkorong Szövetség vezetői, az Alba Volán-FeVita jégkorongcsapatának vezetősége és a Pannon GSM együttesen jelentette be szeptember 2-án, hogy a cég a jövőben komoly részt vállal az Alba Volán-FeVita támogatásában.

Emlékezetes, hogy az utóbbi hónapokban mind több, a magyar élsport minőségi műhelyének támogatásáról szóló döntést hozott a Pannon GSM. A jégkorong mellett kiemelhető, hogy idén nyártól legalább három éven át a társaság fő támogatóként a magyar női kézilabda válogatott mögé sorakozott fel - megnyugtató hátteret biztosítva ezzel például az idén decemberi Magyarországon rendezendő kontinensviadal sikeréhez.

Hasonló módon kötelezte el magát a társaság a magyar rally bajnokság A8-as, WRC és terep kategóriájában versenyző Bunkóczy László, Szabó Gergő és Szalay Balázs mellett.

A társaság egyértelmű törekvése, hogy a jelentős közérdeklődésre számot tartó, a sport táborát mozgósító, folyamatosan fejlődő és nemzetközi szinten is versenyképes sportteljesítmények megbízható támogatója legyen.