Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az olimpiai bajnok Kovács Ágnes folytatja pályafutását

MTI
2005.08.10. 19:09
Kovács Ágnes folytatja úszópályafutását, ebben segíti őt a budmil sportruházati cég is a szerdán aláírt szponzorációs megállapodás értelmében.

A mellúszás olimpiai, világ- és Európa-bajnok klasszisának, és Hegedüs Vilmosnak, a budmil Rt. első emberének kézjegyével szentesített szerződés 2006. december 31-ig szól. Addig tehát Kovács Ágnes mindenképpen versenyszerűen úszik tovább, ami annyit jelent, hogy ha semmi váratlan nem szól közbe, az ez év végi trieszti rövidpályás Eb-n, és a jövő nyári, budapesti normálmedencés Európa-bajnokságon is rajtkőre lép.

Kovács Ágnes visszaidézte az elmúlt hónapokat, benne a májusi hazaköltözését, külön kitérve rá, hogy mekkora élményként élte meg a diplomaátvételt az Egyesült Államokban, azt, hogy Phoenixben, az Arizona állami egyetemen sikerrel végzett a marketing-kommunikáció szakon. De ma még az úszásról szól az élete, szeretett volna indulni a júliusi montreali világbajnokságon is, ám közbejött autóbalesete, a sérülés, ami meghiúsította a részvételt számára.

Szeptembertől viszont újból nekivág a felkészülésnek, bár tudja, mélypontról indul, olyan szintre akar eljutni, hogy eddigi pályafutásához méltóan szerepelhessen a következő időszak világversenyein. Ehhez óriási lökést adhat neki a friss támogatói szerződés is - tette hozzá.

"Lehet, hogy egy, de az is lehet, hogy még három évig fogok úszni, ezt ma még nem tudom, majd elválik" - hagyta nyitva a kérdést Kovács Ágnes.