Dunaferr-Slagelse: január végén

MTI
2005.10.20. 13:35
Elkészült a Győri Graboplast ETO KC és a Dunaferr csapatát is felvonultató női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének programja.

A B csoportban a dunaújvárosiak január 7-én vagy 8-án az orosz Lada Toljattit fogadják, majd egy héttel később utaznak a címvédő dán Slagelséhez. A január 21-22-i fordulóban a szerb-montenegrói Knjaz Milos lesz az ellenfél idegenben. Újabb egy héttel később a Slagelse lesz a magyar gárda vendége. Február 11-12-én Toljattiba repül a Dunaferr, és az utolsó körben, egy héttel később a Knjaz Milos játszik Dunaújvárosban.

A D jelű kvartettben szereplő Győr először a macedón Kometal Szkopjéhez látogat, aztán fogadja az orosz Dinamo Volgogradot, míg január 21-22-én a dán Aalborg otthonában lesz jelenése. Egy héttel később Volgográdban szerepel az ETO, majd az utolsó két körben hazai környezetben játszik: február 11-12-én a Szkopjéval, egy hétre rá pedig az Aalborg következik.

A csoportokból az első két helyezett jut a negyeddöntőbe, a harmadikok átkerülnek a KEK negyeddöntőjébe, az utolsók pedig búcsúznak.