Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két bronzérem az ökölvívó Európa-bajnokságon

MTI
2006.07.21. 18:08
Bedák Zsolt az 54 kg-os súlycsoportban az elődöntőben vereséget szenvedett az orosz Ali Aljevtől a plovdivi ökölvívó Európa-bajnokságon és bronzérmesként zárta a kontinensvetélkedőt. A találkozó a harmadik menetben fejeződött be, amikor Aljev döntő fölényével véget ért a meccs.

"Bosszant, hogy nem ment végig a mérkőzés" - mondta Balzsay Károly szövetségi kapitány. "Jobb volt az orosz, de úgy gondolom, hogy amikor kicsit elhúzott, akkor könnyebben kapta a pontokat. Nem volt ekkora különbség a két öklöző között."

Káté Gyula a 64 kg-os súlycsoportban nem jutott be a döntőbe a plovdivi ökölvívó Európa-bajnokságon, miután a legjobb négy között vereséget szenvedett az orosz Oleg Komiszarovtól.

A mérkőzés a negyedik menetben idő előtt ért véget, mert Kátét sérülés miatt leléptették. "

Sajnos Gyulának a negyedik menetben felrepedt a szemöldöke, ezért be kellett szüntetni a mérkőzést" - mondta Balzsay Károly szövetségi kapitány.

"Komiszarov tíz ponttal vezetett, amikor befejeződött a találkozó, ez a különbség azonban nem volt reális. Egyszerűen vicc, amit ezen a meccsen a pontozók megengedtek maguknak. Akkor is pontot kapott az orosz, amikor csak ütésre lendült a karja. Döntetlen körüli eredmény lett volna igazságos."

A magyar csapat így két bronzéremmel zárta a kontinenstornát.