Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rendőr lőtte meg a San Diego klasszisát

MTI
2006.09.04. 09:41
Egy szolgálaton kívüli rendőr rálőtt Steve Foleyra, a San Diego Chargers amerikaifutballistájára. A klasszis nincs életveszélyben.

Az eset helyi idő szerint vasárnap hajnalban történt. A hivatalos jegyzőkönyv szerint egy ittas gépjárművezető - állítólag Foley - az autójával többször veszélyt teremtett az autópályán, majd megpróbálta az útról leszorítani az intézkedni igyekvő rendőrt.

Foley ügynöke csak annyit közölt: a játékosra háromszor lőttek rá otthona előtt, majd kórházba vitték, ahol megműtötték.

A kiválóság utoljára április 21-én került összetűzésbe a hatóságokkal, akkor részegen hivatalos személyekre támadt rá. A San Diego számára nagy veszteség Foley kidőlése, mert a csapat nyolc nap múlva kezdi meg szereplését a profi liga új szezonjában.