Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Davis Kupa: Federer és Nadal egymás ellen

MTI
2006.09.28. 14:49
Norvégia legjobbjaival találkozik először a magyar válogatott jövőre, a tenisz Davis Kupa Euro-afrikai zónájának II. csoportjában.

A párharcra a skandináv országban kerül sor április 6. és 8. között. Baranyi Szabolcs szövetségi kapitány együttese múlt héten 3-2-re kikapott a vendég grúzoktól, így a rivális jutott fel az I. csoportba.

Ami a 16 csapatos elitet felvonultató Világcsoportot illeti, újabb Roger Federer-Rafael Nadal csatára van kilátás, miután Svájc és Spanyolország már a nyitókörben szembekerül egymással. A 31-szeres bajnok amerikaiak a cseheket, míg a 28-szoros első ausztrálok a belgákat kapták ellenfélnek.

A Világcsoport párosítása (mérkőzések február 9-11. között): Chile-Oroszország, Franciaország-Románia, Németország-Horvátország, Belgium-Ausztrália, Csehország-Egyesült Államok, Svájc-Spanyolország, Fehéroroszország-Svédország, Ausztria-Argentína