Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Federer már jövőre megdöntheti Sampras rekordját

MTI
2007.02.06. 10:27
Egy közvélemény-kutatás szerint Roger Federer képes arra, hogy megdöntse Pete Sampras rekordját: az amerikai teniszlegenda pályafutása során 14 Grand Slam-győzelmet aratott, a svájci már a tizediknél tart.

A profi teniszezőket tömörítő szervezet (ATP) voksolásán a negyvenezer szavazó 28 százaléka vélte úgy, hogy a 25 esztendős jelenlegi világelső akár húsz GS-diadalt is elkönyvelhet, mire szögre akasztja az ütőit.

Federer bő egy hete nyerte meg az Australian Open döntőjét, s ezzel - holtversenyben az amerikai Bill Tildennel - az ötödik helyre jött fel az örökrangsorban.

A sorrend: 1. Pete Sampras (amerikai) 14 győzelem, 2. Roy Emerson (ausztrál) 12, 3. Björn Borg (svéd) és Rod Laver (ausztrál) 11-11, 5. Bill Tilden (amerikai) és Roger Federer (svájci) 10-10