Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Honvéd a női vízilabdabajnok

MTI
2007.05.25. 21:03
Megvédte bajnoki címét a Honvéd női vízilabdacsapata, amely a rájátszásos döntőben péntek este begyűjtötte harmadik győzelmét is a Dunaújváros ellenében.

A playoff aranyéremért zajló, s a kiírás szerint három nyertes meccsig tartó sorozatának első két mérkőzését - odahaza 10-3-ra, Dunaújvárosban 8-4-re - simán nyerő Honvéd a Kőér utcai harmadik összecsapáson végleg a maga javára dönthette el az elsőség kérdését, s Györe Lajos együttese élt is a lehetőséggel.

Györe Lajos, a Honvéd vezetőedzője: "Nagyon nehéz mérkőzés volt, a sorozatból a legnehezebb, de eleve erre számítottam. Nagy dolognak tartom, hogy három meccsen vertük meg a Dunaújváros kitűnő csapatát."

Sorozatban öt bajnoki győzelem után a Honvéd tavaly ragadta el az elsőséget a Dunaújvárostól, s most megvédte azt úgy, hogy három összecsapás is elegendőnek bizonyult számára a cím megőrzéséhez. Az ob I bronzérmese a 2006/07-es idényben az UTE-OSC-Cemelog csapata lett.

Eredmény, döntő, 3. mérkőzés:
Domino-BHSE-Polo SC - Dunaújvárosi Főiskola-ELCO 10-8 (1-1, 2-3, 4-1, 3-3)

góldobók: Pelle, Valkay Á. 3-3, Takács, Péteri, Tomaskovics, Györe 1-1, illetve Szűcs 3, Varga A. 2, Brávik F., Benkő N., Benkő T. 1-1