Bernadett
0 °C
4 °C
Swaney Elizabeth
hétfő 02:00
Swaney Elizabeth
Szabadstílusú sí

Benedek és Biros távozik a Honvédtól

MTI
2007.06.21. 08:46
Benedek Tibor és Biros Péter távozik a Domino-BHSE vízilabdacsapatától, miközben a korábbi hatszoros bajnok, az idei döntőt azonban a Vasassal szemben elveszítő gárdához igazol Gór-Nagy Miklós és Vindisch Ferenc.

Novák Ferenc, a Honvéd szakosztály-igazgatója Benedek esetében annyit mondott az MTI-nek, hogy nincs felhatalmazása elárulni, hol folytatja a kétszeres olimpiai bajnok. A szóbeszéd szerint visszatér Olaszországba, ahol a válogatott társakat, Kásás Tamást és Madaras Norbertet is foglalkoztató Pro Recco játékosa lesz. A szintén két ötkarikás aranyat gyűjtő Biros Péter Egerben, az idei bajnoki bronzérmesnél pólózik tovább. Benedeknek és Birosnak lejárt a szerződése, amelyet közös megállapodással nem hosszabbítottak meg.

Novák Ferenc hozzátette, hogy ugyanakkor július elsejétől két új játékos csatlakozik a Kőér utcai gárdához: a korábbi válogatott Vindisch Ferenc a Ferencvárost, míg a Kemény Dénes szövetségi kapitány bővebb keretében helyet kapott Gór-Nagy Miklós az Egert hagyja ott a Honvéd kedvéért. Mindketten két évre írtak alá.