Varga Dániel még egy évet marad a Vasasban

MTI
2007.06.21. 17:26
Varga Dániel, a Vasassal vasárnap vízilabda-bajnoki aranyérmet szerzett kiváló pólós marad a piros-kékeknél, és nem szerződik Olaszországba. Ezt a játékos honlapján, videoüzenetben tudatta csütörtökön.

A válogatott alapemberévé vált, szeptemberben 24 éves vízilabdázóról az itáliai szövetség honlapja írta azt hétfőn, hogy az olasz bajnoki bronzérmes Bresciába igazol, a világ egyik legjobbjaként említve a Vasas erősségét.

"Való igaz, hogy már az év elején, januárban megkeresett a Brescia, és mondhatom, hogy azóta sem tudtam egészen mostanáig végleges elhatározásra jutni. Hezitáltam rendesen, hol a kiszerződés, hol a maradás vágya tűnt erősebbnek, és a nagy dilemmát csak most zártam le véglegesen. Úgy döntöttem, hogy a Vasasban folytatom tovább, egyéves szerződést írtunk alá. Hozzáteszem, két nagyon jó csapat között kellett választanom, és végül is a szakmai érvek alapján határoztam a Vasas mellett. Jövőre egyfelől az Euroligában a Final Four, a legjobb négybe kerülés a cél, az ob I-ben pedig a bajnoki cím megvédése, és mindkettő reálisnak látszik, ez is a maradásom mellett szóló érv volt" - nyilatkozta Varga Dániel.