Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Csak harmadik lett az Eger az Euroliga selejtezőjében

MTI
2007.10.14. 13:52
A harmadik helyen végzett a Brendon-UPC-ZF-Eger férfi vízilabdacsapata az Euroliga G betűjelű csoportjában, Olaszországban, így nem került fel a 16 csapatos főtáblára. Gerendás György edző együttese a LEN-kupában folytathatja.

A hazai Posillipótól elszenvedett vereség után az Eger számára a zárónapi csatának már nem volt különösebb jelentősége. A hevesiek a francia Montpellier ellen görcsmentes játékkal, szép gólokkal, hatalmas különbséggel nyertek. Minden mezőnyjátékos felíratkozott a gólszerzők közé.

A győzelem 3. helyet ért a csoportban, s mivel csak az első kettő jutott fel az Euroliga főtáblájára, az Eger átkerült a LEN Kupa mezőnyébe.

férfi vízilabda Euroliga, 2. selejtezőkör, G csoport (Nápoly), 4. nap:
Brendon-UPC-ZF-Eger - Montpellier (francia) 21-4 (4-1, 4-0, 7-2, 6-1)
a magyar góldobók: Varga II. Zs. 4, Hegedüs, Feltham 3-3, Matajsz, Császár, Kis G. 2-2, Nyéki, Biros, Binder, Kiss Cs., Decker Á. 1-1
további eredmény:
Jadran Herceg Novi (montenegrói) - Sabadell (spanyol) 11-6 (2-0, 3-1, 3-2, 3-3)