Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Berki Krisztián a Világkupa után showversenyt is nyert

Index
2007.10.28. 17:34
A lólengés szombati döntőjében diadalmaskodó Berki Krisztián a vasárnapi, úgynevezett winner-finálét is megnyerte a stuttgarti tornász Világkupán.

A Vk-tól függetlenül egy show-szerű versenyre is sor került a németországi viadalon, erre szerenként az első két helyezett kapott meghívást, ők - pénzdíjért - egymással csaptak össze.

A vb-ezüstérmes Berki ellenfele a horvát Robert Seligman volt. A magyar Európa-bajnok egy kisebbet hibázott, de így is fölényesen, 15,8 ponttal győzte le ellenfelét.

A szervezők mindent bevetettek a siker érdekében: volt élő zene, tűzijáték, és azokon a szereken, melyeken nem volt német az első kettő között, harmadikként a német tornász is bemutathatta gyakorlatát. További show-elemet jelentett, hogy egészen az eredményhirdetésig nem lehetett tudni, ki hányadik: ekkor a versenyzők egymás mellé álltak, és a pódium emelkedett velük a magasba, így ők is csak a helyszínen tudták meg a végső sorrendet.