Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Döntetlen a kézilabda csúcsrangadón

MTI
2008.03.12. 20:22
A címvédő Pick Szeged döntetlent játszott a vendég MKB Veszprémmel a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szerdai csúcsrangadóján. A rangadónak az volt a tétje, hogy a vendégek százszázalékos mutatóval zárják-e az alapszakaszt és a rájátszást.

Az biztos volt, hogy a Veszprém végez az élen, lévén még nem hibázott, ugyanakkor a Szeged már botlott Debrecenben, Veszprémben és Dunaújvárosban is. A két gárda a tavalyi finálé óta egyszer mérkőzött, február 13-án, Veszprémben az MKB nyert simán 29-22-re.

Az első húsz percben felváltva vezettek a csapatok, majd a szünet előtti hajrában fokozták az iramot a vendégek, többször emberelőnybe kerültek, és ezeket gólokra váltották.

A folytatásban felzárkózott a Pick, és ismét együtt haladt a két nagy rivális. A hajrában is döntetlen körüli volt az állás. Az utolsó percben már a Szeged vezetett, de a Veszprémnek maradt ideje az egyenlítésre.

Az elődöntőben a Szeged a Dunaferr-rel, a Veszprém pedig a PLER-rel vagy a DKSE Airport-Debrecennel mérkőzik.

Az 1-8. helyért:
Pick Szeged-MKB Veszprém 28-28 (15-18)