Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Úszó vert úszót Ausztráliában

MTI
2008.03.31. 13:21

Verekedésért őrizetbe vették, majd óvadék fejében szabadon engedték Nick D'Arcyt, az ausztrál úszóválogatott immár csak volt tagját, aki társa bántalmazása miatt nem lehet ott a pekingi nyári játékokon. A fiatal sportoló, aki a múlt heti országos bajnokságon, egyben olimpiai válogatón a legjobb időt érte el 200 m pillangón, egy sydney-i diszkóban akaszkodott össze az 1998-as Nemzetközösségi Játékokon háromszoros győztes Simon Cowleyval. Utóbbinak eltörött az orra és az állkapcsa.

A rendőrség csupán egy 20 éves úszóról tett említést, akinek az eset miatt április 21-én bíróság előtt kell megjelennie, a helyi sajtó azonban ennél konkrétabb információval szolgált.

Az ausztrál olimpiai bizottság, illetve sportági szövetség saját fegyelmi eljárást folytat majd le, de már most közölte: D,Arcyt kitették a pekingi játékokra készülő úszóválogatottból.