Újabb magyar aranyak a tájékozódási búvárúszó-vb-n

2015.08.19. 13:30

Kedden további két aranyéremmel bővült a 11 fős magyar válogatott gyűjteménye a tájékozódási búvárúszók felnőtt világbajnokságán és junior Európa-bajnokságán, a csehországi Liberecben.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a csillag versenyszámban a felnőtt nők mezőnyében Berekméri Dóra diadalmaskodott, míg a junior lányok között Gurisatti Lilla végzett az első helyen. Utóbbi kategóriában az újonc Hofmeister Alíz harmadik lett. Ez a feladat abból áll, hogy a versenyzőknek csillag alakban elhelyezett bójákat kell megkerülni, illetve megtalálni.

Hétfőn a Hatházi Katalin és Wágner Zsófia alkotta csapat a felnőtt nők úgynevezett MONK versenyszámában végzett az első helyen. (MTI)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla