Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A hatodik helyen végeztek a női tőrözők a csapat vívó-vb-n

2016.04.26. 21:36

A hatodik helyen fejezték be szereplésüket a magyar női tőrözők a vívó csapat-világbajnokságon, Rio de Janeiróban, írja az MTI. 

A Mohamed Aida, Kreiss Fanni, Lupkovics Dóra, Hopka-Varga Gabriella összeállítású válogatott az oroszoktól a negyeddöntőben elszenvedett vereség után a németekkel került össze, és három tussal győzött. Mohamed és Kreiss megnyerte első asszóját, és a folytatásban is végig a magyaroknál volt az előny, azzal együtt, hogy három asszóban szűk vereség is becsúszott.

Az ötödik helyért az amerikaiakkal kellett vívni, és az amerikaiak szoros mérkőzésen öttalálatnyi különbséggel nyertek. A magyarok a hatodik pár után még vezettek három tussal (30-27), de azután két vereség következett, amivel fordítottak az amerikaiak (35-40), az utolsó asszó pedig döntetlennel zárult.

Eredmények, női tőr csapat:

    hétfőn:

    a 16 között:

Magyarország-Lengyelország 43-42

    kedden: 

    negyeddöntő:

Oroszország-Magyarország 45-31 

    az 5-8. helyért:

Magyarország-Németország 45-42

    az 5. helyért:

Egyesült Államok-Magyarország 45-40