Selänne odamondott Boudreau-nak

2014.09.19. 14:56

selanne_2.jpgNagy feltünést keltett az Anaheim Ducks nem is olyan rég visszavonult játékosának, Teemu Selännenak a most megjelent életrajzi könyve. Ebben a finn hokis többször is nekimegy egykori edzőjének is kritikákkal illeti, mert az utolsó idényében jóval kevesebb jégidőt adott a hokisnak, és más szerepkörben játszatta, mint amire a hokis vágyott. Hozzátette, még egy évet játszott volna, ha nem Boudreau az edző. Válaszában Boudreau csak annyit válaszolt, hogy senki sem szereti a nevét negatív környezetben hallani, így ilyen értelemben egy kicsit csalódott.

Bob Murray igazgató és az egykori csapattárs, Ryan Getzlaf is az edző mellett álltak ki, ugyanakkor megértik Selänne frusztráltságát. A finn hokisnak is megvolt a saját véleménye: "A könyvben megpróbáltam elmagyarázni őszintén, mi történt velem az elmúlt évben. A csalódottság leginkábba Los Angeles elleni playoff-vereség után jött elő. Kedveltem Boudreau-t, kedves fickó, sajnálom ha megbántottam, vagy bárki mást. Nem ez volt a szándékom, de egyszerűen másképp láttam a dolgokat, mint ők."

Biztos fognak még egymás szemébe nézni, hiszen Selänne még Orange County-ban él, és január 11-én, a Winnipeg elleni meccsen fogják visszavonultatni a 8-as számú mezét. Az is biztos, hogy akkor majd kézfogás és vállveregetés lesz a két sportember között.