A Rangers-tinik megmutatták

2014.09.30. 11:35

rangers3_1.jpgJégen volt a New York Rangers, és ha már a fiataljai lehetőséget kaptak, éltek is vele. A kékek 6-3-ra intézték el a Philadelphiát. Jesper Fast és Ryan Haggerty is duplázott, a 19 éves Anthony Duclair is betalált, a szintén ismeretlen Kevin Hayes két gólpasszt adott. A felsoroltak közül Fast a legtapasztaltabb, 11 NHL meccse és nulla pontja van eddig a 22 éves svédnek, aki a tavalyi playoffban szerezte meg élete első pontját, akkor is a Flyers ellen jegyzett egy asszisztot. Érdekes kis meccs volt, érdemes megnézni a hajtás alatti összefoglalót, ahogy a többi hírt is.

A Detroit lenullázta a Torontót, Petr Mazek, harmadik kapus volt a hős, Nick Jensen, Riley Sheahan és Tomas Jurco a gólszerző. A Minnesota 4-1-re legyőzte a Sidney Corsby nélküli Pittsburgh-öt, Jason Pominville háromszor is beköszönt. Columbus–Nashville 3-0, Nick Foligno két gólpasszával. A Dallas 5-4-re verte a Floridát, ezen a találkozón Tyler Seguin triplázott. A Ryan Nugent-Hopkins–Taylor Hall kettős szállította az Edmonton 3-1-s sikerét a Winnipeggel szemben. Az Arizona a Vancouvert intézte el (4-2), a Coyotes-ban Joe Vitale1+1-gyel zárt.

A Dallashoz kapcsolódó hír, hogy Cody Eaken, aki RFA volt, két évre, 3,8 millió dollárért hosszabbított. A 23 éves, vörös hajú center az előző idényben jól termelt, 16 gólja és 19 gólpassza is egyéni csúcs volt. A New York Islanders entry-level megállapodást írt alá idei 5. helyen elkelt draftosával, Michael Dal Colle-lal.